Mar 23, 2008, 9:28 PM

Докосваш ме 

  Poetry » Love
1264 0 2
 

                             Докосваш ме

 

Вървим един до друг, пръстите ни се огряват и докосват...

Докосвам те за миг... и погледът ти заглушава моя вик...

Не питай... страст и болка... устните ми пак треперят,

Искат да прошепнат... да говорят... прегърни ме със очи,

Докосни ме нежно... подари ми с длани извор...

Заглуши вика ми, с непорочна... вяра и любов...

Устните ти пак говорят... дъжд от капки и сълзи...

Ръцете ти отново ме докосват... и ликуват, обич моя...

Дланите си ти протегна... докосваш ме... и... превърна ме в река.

 

 

                      Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??