13 ene 2010, 20:45  

Вкусно 

  Poesía » De amor
834 0 0

Ритъмът на града.

На морето.

На стълбището в къщата.

Слива се със лица и хора.

Прелива - едно в друго.

Меко.

Топло и уханно.

 

Като в долапа на баба.

 

 

 

 

© Ава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??