7 feb 2024, 20:57

Домът на Любовта 

  Poesía
163 5 4

Вървиш напред, а вятърът косите ти развява.

Вървиш напред срещу безликата тълпа.

Душата ти щастлива към небето продължава.

Озъбените маски хапят твоята мечта.

Вървиш напред и Пътят в светлина изгрява,

защото горе чака те протегната Ръка.

Любов, която земна тленност побеждава,

а ти приемаш с радост Вечността.

Летиш нагоре, Ангелът те придружава.

Размахали сте белите крила.

Отчаяна в калта Смъртта остава.

Безкраят е домът на Любовта.

© Гедеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??