18 jun 2007, 9:44

Допир 

  Poesía
419 0 2
Когато в светлината ти докоснеш ме,
не се страхувай, че ще избягам.
Аз съм тук, както винаги е било,
ти отдавна стана част от мен.

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??