7 nov 2019, 15:29

Допиши ме 

  Poesía » De amor, Verso libre
846 2 4

Разгърни ме като книга,

прелисти ме,

прочети душата ми

и ми разгадай сюжета

на съдбата.

Преживей го с мен.

Допиши ме.

© Диана Стойнова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??