27 sept 2024, 13:26

Дори добрите кучета убиват 

  Poesía » Filosófica
96 0 2

Когато са подложени на стрес

дори добрите кучета в един миг хапят,

а точно той е мотото ни днес 

и чудно ли е, че и хората го правят?

 

Веригата опъната се къса,

предпазните стени се разрушават,

и звярът първобитен в нас възкръсва,

и маските последни падат!...

 

Тогава късно е за превантивни мерки,

дошъл е адът и е паднал мрак!

Доброто куче вчера, днес разкъсва всеки, 

и се повтаря тази сцена пак... и пак... и пак...

 

27.09.2024.

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??