Когато са подложени на стрес
дори добрите кучета в един миг хапят,
а точно той е мотото ни днес
и чудно ли е, че и хората го правят?
Веригата опъната се къса,
предпазните стени се разрушават,
и звярът първобитен в нас възкръсва,
и маските последни падат!...
Тогава късно е за превантивни мерки,
дошъл е адът и е паднал мрак!
Доброто куче вчера, днес разкъсва всеки,
и се повтаря тази сцена пак... и пак... и пак...
27.09.2024.
© Георги Каменов Всички права запазени