23 mar 2008, 14:22

Дори от болка да горя 

  Poesía » De amor
622 0 4

От мене си отиде и остави

две търсещи ръце в нощта,

две плачещи от кръв очи

и сърцето на две, което раздели.

Болката ме караше да страдам,

да се боря аз за любовта,

но разбрах чак сега,

че никога повече няма да те имам

дори от болка да горя...!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??