ДОШЛА Е...
Дошла е в село дъщеря ми
да прави в къщи си ремонт.
От неуредиците прави драми,
и си отваря само фронт!
Работници тук няма в село.
Ръкави кой ще завърти!
Да лее пот от потно чело!
Тук тежък труд не се върти!
И аз си къщи ремонтирах,
но бях тогава още млад,
навсякъде аз се навирах,
за да заситя своя „глад“!
Цените скачаха тогава!
Страната беше гол пазар!
Връзкари търсехме тъдява
И днес сме с този навик стар!
Тогава имахме проблеми!
Проблеми има и сега!
С проблеми сме по много теми
и винаги са под ръка!
22.07.2017г. Драгойново
© Христо Славов Todos los derechos reservados