26 jun 2011, 0:27

Дошла е любовта 

  Poesía » De amor
761 0 0

И нощ е пак, любовна, нежна нощ.

И пак градът сънува нежен сън.

И пак в нощта аз чакам те, ела.

Очаква те гореща любовта.

 

И в тази тиха нощ,

безброй, безброй звезди

показват път,

виждаш ли го ти...

 

Със моите две ръце,

с горещото сърце -

към теб вървя,

за мен голгота си.

 

И спи градът, сънува нежен сън.

Ръката ти в моята гори.

Очите ни говорят без слова.

И в тази нощ дошла е любовта.

 

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??