6 jun 2009, 15:34

Достигната обич 

  Poesía
596 0 9

Чуваш ли как пеят в очите ми славеи?

Как пресичат нощта ни с искрящи крила.

И по стените вълшебство рисуват,

за теб и за мен и любовта.

 

Във прегръдка се сливат мечтите.

Надживяли превратностите на свойта съдба.

Но запазили малкото зрънце,

оцеляло през бури и суета.

 

Изсънувах те в трудни раздели.

Горчилка от предателства до дъно изпих.

Но до сърцето отрова не стигна,

защото молитва за тебе със обич редих.

 

Сега те достигам. И достигна ме ти.

 Радостта е безмерна и танцува в наште очи.

 Че сме двама, преди да си тръгнем,

изживяли живот, безумно сами.

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??