1 oct 2015, 8:43

Достолепно 

  Poesía » Otra
403 0 6

Ако 

нямаш Вяра 

в Любовта

 за какво ти е 

тогава Надеждата?

Кирил Ганчев-Кирето

 

 

надеждата изгуби 

усещането си

за достолепно равновесие

не бе неведома принуда

не е каприз на волята

не е и криза на ината

замисли се 

за нещо свое 

и за Любовта

за вярата ми в нея позабрави

тогава

покривът се наклони

коминът се задави и уплаши

едва се закрепи 

ала изкашля своя страх

... така се (с)прави

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??