13 feb 2015, 21:52  

Довиждане 

  Poesía » De amor
372 1 0

 

 

 

 

Обичам те, разбра ли?

И затова те пуснах.

Готов съм да те гледам отстрани,

стига ми да знам, че си щастлива.

Но искам ти да знаеш,

че ако някога...

Той те размаже...

Ще бъда срещу него...

Така, както и сега.

Ще го унищожа.

Само да помисли,

че може с теб да си играе.

Защото мразя го,

задето...

Взе ми любовта.

Моята любов.

© Слънце Антимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??