13.02.2015 г., 21:52 ч.  

Довиждане 

  Поезия » Любовна
367 1 0

 

 

 

 

Обичам те, разбра ли?

И затова те пуснах.

Готов съм да те гледам отстрани,

стига ми да знам, че си щастлива.

Но искам ти да знаеш,

че ако някога...

Той те размаже...

Ще бъда срещу него...

Така, както и сега.

Ще го унищожа.

Само да помисли,

че може с теб да си играе.

Защото мразя го,

задето...

Взе ми любовта.

Моята любов.

© Слънце Антимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??