"Дрога за нужника"
Дрогата!!
Каква наслада само!!
Хиляда скорпиона си
лежат в обятията на сърцето ти.
Отравят те.
Щастлив ли си?
Потъваш ли?
Защо
обичаш плаващите пясъци?
Измамваш
всеки смисъл да си истински.
Изгризваш всяка
връв
към Свободата.
Изчопляш
всяка обич в рана.
Намразвайки
зарастването,
ами...
то боли,
приятелю!
Защото
е и мъдро,
но и плачещо.
Реши да се
насилваш,
но не и да
потърсиш.
За душа.
Но не и...
да си отмъстиш на болката.
Но не и да й се изсмееш грозно
в мутрата.
Живот, не свършвай тук!!
Дай му
още мъничко,
да се опита да те заобича.
Спаси приятеля ми!
Живот,
не свършвай със илюзия!!
© Милена Todos los derechos reservados