Jun 28, 2007, 11:55 PM

Дрога за нужника 

  Poetry
1060 0 3

"Дрога за нужника"

Дрогата!!

Каква наслада само!!

Хиляда скорпиона си

лежат в обятията на сърцето ти.

Отравят те.

Щастлив ли си?

Потъваш ли?

Защо

обичаш плаващите пясъци?

Измамваш

всеки смисъл да си истински.

Изгризваш всяка

връв

към Свободата.

Изчопляш

всяка обич в рана.

Намразвайки 
зарастването,

ами...
то боли,

приятелю!

Защото

е и мъдро,

но и плачещо.

Реши да се

насилваш,

но не и да

потърсиш.

За душа.

Но не и...

да си отмъстиш на болката.
Но не и да й се изсмееш грозно
в мутрата.

Живот, не свършвай тук!!

Дай му
още мъничко,

да се опита да те заобича.

Спаси приятеля ми!

Живот,
не свършвай
със илюзия!!

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??