24 jun 2014, 9:43

Друг 

  Poesía » De amor
605 0 0

Всеки път, щом ми трябваш, си тук.

Всеки път, щом те няма, ми трябваш.

Аз не искам, не чакам аз друг.

Чакам тебе, този, дето ми трябва.

 

И не искам аз нищо от тебе.

Нищо друго освен да си тук,

че всеки път, щом те няма, ми трябваш,

но всеки път, щом ми трябваш, си с друг.

 

© Алиса Молерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??