21 ene 2024, 9:32

Другар 

  Poesía
91 1 4

Навъртат се годините! Висят като товар.

Доброволно го нося! Имам си другар.

Той върви до мене. Допрели рамене,

гоним мечтите в житейското море.

Някак неусетно, мечта след мечта

върху раменете легна старостта.

Но, мечтите не свършват и ние вървим.

Мечта след мечта искаме да покорим.

 

 

 Когато си с верен другар, мечтите постигаш и времето не е товар. Щастлива съм, че Бог ме е дарил с такъв другар.

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??