Обичам да летя насън
и нещо странно ме понесе...
преминахме отвън -
през девет слънчеви завеси.
Светът е толкова различен,
пространството е само светлина,
в която чувстваш се обичан,
облян от нежна топлина.
В тези приказни градини
цветята греят - истински елмаз.
До тебе хората любими
живеят, дишат в радостен екстаз.
Във този свят не съществува време,
редът е съвършено нов.
Свободата никой няма да отнеме...
Тук всичко е ЛЮБОВ!
© Румяна Todos los derechos reservados