Друго няма
Копнееш ли за думи неизричани,
но пак да ти шепнат „Обичам те”.
достигаш ме, в стъпки нетичани -
в сън ли дочу ме как сричам те?
Може би към Вчера потегляш,
да ме върнеш обратно на мен,
че на лягане в себе поглеждаш -
сън ти не дава „Голата в плен”.
При мене нощта е безплътна,
защото ме няма, защото съм там,
където се разхождам безпътна,
в кръвта ти - до клетка, до грам!
Обещавам ти повече сън -
вечер ще слагам пижама,
в утрото само до тебе да съм,
Обичам те! друго? друго няма.
Рене
© Ренета Първанова Todos los derechos reservados