19 oct 2012, 13:44

Дръж се, любов 

  Poesía » De amor
642 0 5

Дръж се, любов

 

 

И не! Няма как... Аз от тук няма да тръгна.

Цяла нощ отвън, пред вратата ти ще остана.

На стълбите... Нека в студ и тъга да измръзна.

Но ще повтарям името ти. Без да престана.

 

 

Тук... Тук ще остана. И дори да не го искаш.

До сутринта ще ти повтарям, че те обичам.

Ето. Виждаш ли? Пак към лудост ме тласкаш.

Но не... Няма да спра. Чуй ме! Пак го изричам.

 

 

Чакам... Треперя от студ и броя любовите си.

За кого оставах, тръгвах, успях или закъснях...

Само ти ме почувства. И взе в прегръдките си.

Само с теб станах едно цяло. Всичко преодолях.

 

 

Затова и сега така... Казвам ти, от тук няма да тръгна.

Ще остана тук, при любовта ни. И тя вече едва се държи.

Моля се, само на сутринта... Пак да мога да те прегърна.

Тук е тялото ми, тук е душата ми, тук е животът ми, тук си ти.

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??