Чувствам се евтина, чувствам се слаба,
но съм по-истинска от всичките други.
Сърцето докосвам, сърцето е тайна,
а цената на куклите вечно се губи.
Излизам от образ, излизам на лов за...
за всичките други, които не искам.
Танцуват на корди, танцуват по хората,
но дъждът ще ме дръпне далече от лудите -
на слънце -
и просто обичам...
© Йоана Todos los derechos reservados