31 may 2013, 15:27

ДуДалност 

  Poesía » Otra
329 0 2

Единствен миг и всичко е различно!
Животът се разделя на преди и след...
Приемаш го, трагично или пък комично,
зависи изборът от твоя мироглед...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??