28 ene 2009, 23:12

Дует 

  Poesía » De amor
702 0 5
 

Тъй помня те. Лакирана и с тежък грим.

Подпряна глупаво на малката латерна.

Устата алена изпуска струйка дим.

С прическа смешновата, но модерна.

 

               Такава бях. И плаха, и нахално млада.

               А уж наперено превземах аз света.

               Видях те. Очите ми наляха се с влага

               и в миг неонов водопад заля града.

 

И аз се влюбих. Беше шеметно и кратко,

набързо таз любов сърцето ми взриви.

Самоубих я. Беше мерзко, беше гадко,

зарових я дълбоко, а не спира да вали.

 

              Едва напъпила, за пролет преродена,

              в есен тъжна побърза да я претопиш,

              отронен лист, наместо в моята вселена

              полита

                   изненадано

                            надолу

                                   да търси

                                        този

                                                  с

                                          т

                                 и

                       х.

© Ладия Виола Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??