3 abr 2019, 14:31

Духчета 

  Poesía » De amor
355 0 0

 

Благодаря ти, че те има,

за тебе мисля и на сън дори.

Заспивам вечер с твойто име,

в съня ми идват духчета добри.

© Петър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??