Духовен избор
Аз все по-често се замислям,
какво си всъщност ти за мен?
Духовен избор преосмислен,
в душата някога роден!
И колко много означаваш,
дори когато си далеч!
Ти рая сякаш ми даряваш
когато чуя твойта реч.
Без теб не мога, слънце мое,
мой брат, приятел и любим!
Подай на мен ръката своя
в едно със тебе да вървим!
© Сафия Сандерс Todos los derechos reservados