3.04.2012 г., 15:55 ч.

Духовен избор 

  Поезия » Любовна
471 0 1

 

Духовен избор

 

Аз все по-често се замислям,

какво си всъщност ти за мен?

Духовен избор преосмислен,

в душата някога роден!

 

И колко много означаваш,

дори когато си далеч!

Ти рая сякаш ми даряваш

когато чуя твойта реч.

 

Без теб не мога, слънце мое,

мой брат, приятел и любим!

Подай на мен ръката своя

в едно със тебе да вървим!

 


© Сафия Сандерс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Моля Ви, запомнете, че отрицанието и глаголът винаги се пишат отделно ("не мога, "не знам". Също ще Ви помоля да не слагате интервали пред удивителните си.
Предложения
: ??:??