28 ene 2007, 23:48

Духът на Любовта 

  Poesía
595 0 8
Нощта падна
по-красива отпреди.
Духът на Любовта
ни завладя.
Вярвам в нас.
А ти?
Духът на Любовта
най-накрая
ни събра -
след многото
случайни срещи -
предопределено бе, усещах.
Чувството
в мен расте,
но нуждае се
от теб.
Духът на Любовта
ни каза:
"Дайте си шанс.
Губите само потенциално
щастие, защото
болката винаги ще съществува -
в една или друга форма."

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??