30 sept 2008, 7:18

Дума за обич 

  Poesía
486 0 0

Има ли дума за обич

и тя да е вечно валидна,

даже стотинки да струва,

дори да бледнее привидно,

но нека е тук и я има!

Какво, че я пръскаме с кал?!

Спомнете си само, че зиме

снегът също обич е дал!!!

Така щом отхвърлите дума

с усмивка в прегръдка стопена,

помислете си колко ще струва

да излекувате обич ранена.

Да, имаме дума за обич

и силна е нейната воля!

Обича, ранена пропада

и после издига се в полет...

А който не вярва, слабее,

и думата щом не изрича,

не знае защо да живее

и как любовта да обича!!!

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??