17 oct 2008, 2:17

Думите 

  Poesía
643 0 2
Прикритие на чувствата
са моите думи!
Удрям с тях,
искам да боли!
Плача,
а крия сълзите си!
Само звуци,
изваяни с надежда...
Многоцветни желания...
Моите думи!
Как искам всяка от тях
да разбереш!

© Кателина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??