17.10.2008 г., 2:17 ч.

Думите 

  Поезия
681 0 2
Прикритие на чувствата
са моите думи!
Удрям с тях,
искам да боли!
Плача,
а крия сълзите си!
Само звуци,
изваяни с надежда...
Многоцветни желания...
Моите думи!
Как искам всяка от тях
да разбереш!

© Кателина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??