1 feb 2013, 11:22

Думите 

  Poesía » Otra
1051 0 7

 

Думите

 

Суша, суша, суша ...

 

А после думите

 

сами накацаха при мене

 

като птици!

 

Едно дръвче се заслуша.

 

Разлисти се.

 

И заговори с притчи...

 

© Роза Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??