1.02.2013 г., 11:22 ч.

Думите 

  Поезия » Друга
1053 0 7

 

Думите

 

Суша, суша, суша ...

 

А после думите

 

сами накацаха при мене

 

като птици!

 

Едно дръвче се заслуша.

 

Разлисти се.

 

И заговори с притчи...

 

© Роза Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??