19 may 2015, 20:00

Думите 

  Poesía » Filosófica
365 0 0

думите
които премълчах
ширят се из моето съзнание
и дано поне една от тях
те докосне мислено
от разстояние

 

и
макар
да
е
посланието
нос

 

нюхащ
въздуха

 

от
теб
раздвижен

 

този
нос
раздира
го
въпрос

 

как си

 

че
за
тебе
е
загрижен

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??