21 mar 2018, 16:34

Думите 

  Poesía » Otra
266 0 0

 

Не изнасилвайте думите!

Само ги утешете.

Сънуваните безумия

по вятъра разпръснете.

 

Внимателно пипайте думите!

Безплътни са , ще се разлеят.

В дните ни грозно чумави

тихо звездите им креят.

 

Оставете в гнездата думите!

Топли са и незлобливи!

В най- неочаквани пълнолуния

държат ни будни и живи !

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??