5 dic 2019, 12:18

Думите ми за теб 

  Poesía » Otra
388 0 0

Думите ми за теб така са далеч,
както ме чувства сърцето ти -
съществуват някъде (по твое желание)
само с едното усещане,
с което искаш просто да видиш
в действителност колко сме близки,
без да докоснеш онази опасност -
да ги получиш наистина.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??