12 oct 2011, 12:21

Душа-камбана 

  Poesía » Otra
1119 0 14

Като небесна оратория,

изпълваща главата ми докрай,

кънти вселенската енергия

и мост съм между ад и рай...

 

И всяка болка е камбана,

отекваща в духа ми млад...

Защо съм, Господи, избрана

за флирт с невидимия свят!

 

 

 

 

© Сиси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??