Oct 12, 2011, 12:21 PM

Душа-камбана 

  Poetry » Other
1118 0 14

Като небесна оратория,

изпълваща главата ми докрай,

кънти вселенската енергия

и мост съм между ад и рай...

 

И всяка болка е камбана,

отекваща в духа ми млад...

Защо съм, Господи, избрана

за флирт с невидимия свят!

 

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??