1 jun 2015, 0:03

Душа, която обича 

  Poesía » De amor
400 0 1

                                                            Душа, която обича

 

 

Ако бях волна птица

щях около тебе да кръжа.

Аз съм само една жена

преминала стъпалата на живота

научила безброй неща.

Страх и почит ме водеха.

Живях без емоция и чувства,

без норми, без свян и срам

без идеали!

 

Само сърцето ми тръпнеше

надежда и вяра и пълно

с жажда и огън прелиташе

самотно като слънчев лъч в простора.

Днес спряла пред есенните порти

на годините високо изричам:

Аз имам две  очи като езера открити!

Те виждат само тебе.

Аз имам две нежни ръце

да те прегърнат страстно могат.

Аз имам жарки устни!

Готови да те обсипят с любов и топлина.

Аз имам една тъжна душа,

която силно, много силно обича.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Миличка, много тъга носиш в себе си! Разтоварвай се! Раздавай се, но само ако си заслужава! Толкова си всеотдайна и предана - желая ти да
    бъдеш по- щастлива. Бори се за собствените си мечти!
    Поздравление и хубава вечер, Йони!
Propuestas
: ??:??