Душа, която обича
Ако бях волна птица
щях около тебе да кръжа.
Аз съм само една жена
преминала стъпалата на живота
научила безброй неща.
Страх и почит ме водеха.
Живях без емоция и чувства,
без норми, без свян и срам
без идеали!
Само сърцето ми тръпнеше
надежда и вяра и пълно
с жажда и огън прелиташе
самотно като слънчев лъч в простора.
Днес спряла пред есенните порти
на годините високо изричам:
Аз имам две очи като езера открити!
Те виждат само тебе.
Аз имам две нежни ръце
да те прегърнат страстно могат.
Аз имам жарки устни!
Готови да те обсипят с любов и топлина.
Аз имам една тъжна душа,
която силно, много силно обича.
© Йонка Янкова All rights reserved.
бъдеш по- щастлива. Бори се за собствените си мечти!
Поздравление и хубава вечер, Йони!