15 abr 2011, 14:05

Душа на цвете 

  Poesía » De amor
776 0 2

Разхождам се сред хиляди цветя
и шепотът им нежен ме докосва,
а времето - космическа сълза,
поглежда ме от капчицата росна...

... В която, спряло, твоето сърце
пак слънцето очаква да прегърне,
а в чашките - дъжда да прибере
и в нежен аромат да го превърне.

... Която, всъщност крие любовта
и влагата в очите ти събира
и сутрин - тихо - с първата роса
от чувствата на вятъра умира...

За да възкръсне вечер във ума
и във душата - плашещо еднаква
със моята...  А в тази на нощта,
една душа на цвете ме очаква...



© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??