11 nov 2009, 20:18

Душата кадифе 

  Poesía » De amor
501 0 0

Неочаквано обаждане и среща.
Скромни думи, приятели, кафе.
Пътища различни съдбата ни посочва.
За малко ни събира, за дълго ни разделя.
Пленява ни носталгия
и някоя неделя отпийваме кафе,
размишляваме за чудесата на живота
и копнеем за душата кадифе...

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??