15 abr 2012, 21:21

Душата ми... 

  Poesía » De amor
600 0 0

***
Душата ми е жадна.
А жаждата с какво да утоля?
Сърцето ми е гладно,
но без любов не мога да го заситя.

***
Любов и болка си за мене.
Но болката е много. И горчи.
Аз цял живот ще те обичам,
а ти... Ти просто ме помни.

***
И няма всички струни
на сърцето си да скъсам...
Защото ще те търся.
Ще те търся!

***
Във лед и камък
да се превърна
аз не мога.
Не, не мога!
Защото искам
да те върна -
с неуморима нежност
да те върна.

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??