10 oct 2008, 7:56

Душата ми 

  Poesía » De amor
750 0 2
 

Душата ми

 

Душата ми

е пеперуда,

която е със теб

навред,

лети и пърха

тъй щастливо,

не дава

никой да я спре.

 

Душата ми

е вечно жива,

когато ти

си пак до мен

и в погледа ми

жар любовна

изгаря

твоето сърце.

 

Душата ми

за теб копнее

и стене,

иска те,

зове ...

прекланя се

пред теб

и грее,

и иска

с теб да остарее.

 

Душата ми...

Какво е тя без теб?

 

© Йовка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??