22 abr 2016, 8:39

Душата ми се моли 

  Poesía
491 0 1

Душата ми се моли

“Душата ми се моли,
          дете,
            душата ми се моли!”

                                                                                                                                                                                

Душата ми се моли,

сърце от камък и камък от сърце,

душата ми се моли!

Любов и пламък,

сърце в окови,

от всеки мой тласък

душата ми се трови.

Душата ми се моли,

сърце от пламък и пламък от сърце,

душата ми се моли!

Сълза и камък,

душата ми се трови,

искам те,

но сърцето ми е в окови.

Душата ми се моли!

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??