22.04.2016 г., 8:39 ч.

Душата ми се моли 

  Поезия
460 0 1

Душата ми се моли

“Душата ми се моли,
          дете,
            душата ми се моли!”

                                                                                                                                                                                

Душата ми се моли,

сърце от камък и камък от сърце,

душата ми се моли!

Любов и пламък,

сърце в окови,

от всеки мой тласък

душата ми се трови.

Душата ми се моли,

сърце от пламък и пламък от сърце,

душата ми се моли!

Сълза и камък,

душата ми се трови,

искам те,

но сърцето ми е в окови.

Душата ми се моли!

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??