20 abr 2007, 16:25

Душата му река 

  Poesía
515 0 2

 Душата му река, прелива
 от разноцветни чувства и копнежи.
 Аз помня времето, когато те вливаха се още в нея,
 че носеха и радост, от своята единност приютени.

 А днес кристално бистрата река я няма,
 злобата превърна я във тиня,
 само спомена красив в хорските сърца остана   
 да им напомня с болка, че са живи.

© Ивето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??