13 abr 2008, 16:36

Душата ти е гола като истина 

  Poesía
753 0 8

 

Изпепели ме с поглед! Хайде, давай!
Щом искаш да ме имаш, не жали...
Веднъж опиташ ли, сърцето ти от камък
в ръцете ми неистово ще запламти.

 

По кожата си тръпна да усетя аромата
на твоята - тръпчиво, неподвластен вкус.
Душата ти е гола като истина. Душата -
сега в ръцете ми танцува нежен блус.

 

Изпепели ме... Блудниците не забравят
мига, във който някой ги е покорил.
Една целувка пареща и поглед жаден,
последните за грях минути отброил.

 

А когато утрото разпръсне светлината,
възлюбена ще тръгна с топлите лъчи.
Душата ти е гола като истина. Душата
с мен ще се сбогува и ще запламти.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??