Душевни терзания
Ако се продам за купища пари,
дали на бряг лазурен ще живея,
или все тази алчност ще гнети,
че повече съм можел да спечеля?...
Ако те обикна и не знам покой
и тогава ли така ще се терзая?...
Дали в живота си мизерен свой
Любовта намерил съм накрая?...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados