9 feb 2011, 12:23

Души от вятър 

  Poesía » Filosófica
677 0 4

Живеем с теб в двореца от тъга,

зашити във душите си от вятър, 

отекват в нас парченца самота

и тъжен смях на маски от театър. 

 

Лъжлива е поредната следа

на времето - превърнало се в драма,

и слаба е актьорската игра 

на чувствата - платени със реклама. 

 

Героите са някъде във нас,

дълбоко във закърпените мисли,

а думите в пашкулите от глас

отново съвестта ни ще изчистят...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??